امیر آشتیانی: معماری وزارت دفاع بر پایه واقعیت‌انگاری خردمندانه ماموریت محوری در حال انجام است

وزیر دفاع گفت: معماری وزارت دفاع بر پایه واقعیت انگاری خردمندانه دکترین دفاعی، امنیتی و ماموریت محوری در حال انجام است تا پاسخ مناسبی به انتظارات رئیس جمهور و رئیس مجلس از وزیر دفاع داده شود.

به گزارش مشرق، امیر محمدرضا آشتیانی وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح با حضور در جمع معاونان و مدیران وزات دفاع طی سخنانی اظهار کرد: هر سازمان و ارگانی برای رسیدن به اهداف خود نیازمند ترسیم نقشه راه است؛ به همین منظور ما در وزارت دفاع مواردی را برای رسیدن به اهداف خود ترسیم و تنظیم کرده‌ایم که محورهای اصلی ما می‌باشد و می‌تواند در تعاملات ما و نیروهای مسلح می‌تواند راهگشا وکارساز باشد.

وی افزود: اعتصام به شجره طیبه الهی و تبعیت محض از رهبری شجاع، حکیم و مقتدر نظام، سرفصل همه برنامه نیروهای مسلح است ما نیز به مانند دیگر بخش‌های نیروهای مسلح با توکل به خداوند و توسل به اهل بیت عصمت و طهارت و هم چنین با تبعیت از فرامین مطاع فرماندهی معظم کل قوا (مدظله العالی) در جهت اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران قدم بر می‌داریم و امیدواریم این تلاش ما مورد رضایت خداوند متعال قرار گیرد.

وزیر دفاع پیش بینی و تدارک اثر بخش حوزه امنیت و دفاع در مسیر بازدارندگی موثر و صحنه‌های مواجه با دشمن را از دیگر اهداف وزارت دفاع بر شمرد و تصریح کرد: نمونه‌های این تدارک اثر بخش را می‌توان در پهپادهایی که در هفته گذشته تحویل نیروهای مسلح شد، مشاهده کرد و ارائه این دستاوردها استمرار خواهد داشت و وزارت دفاع در مسیر ماموریت ذاتی خود همواره این را دنبال خواهد کرد.

وی با بیان اینکه محصولات ما باید مطابق با فناوری‌های روز دنیاو نیاز بومی خودمان باشد، افزود: آموزش نیز در کنار ساخت این محصولات باید مورد توجه قرار گیرد و اگر مجموعه‌ای که این تجهیزات را تحویل می‌گیرد از آموزش‌های لازم برخوردار باشد، قطعا اثرگذاری آن بیشتر خواهد بود؛ همچنین شجاعت به کار گیری هم بسیار مهم است و این از ویژگی‌های ارتش ما است که آموزش لازم و جرات و شجاعت به کارگیری تجهیزات را دارا است و این قدرت آفرین خواهد بود.

امیر آشتیانی با بیان اینکه حرکت در مسیر توجیه راهبردی بخش‌های کشوری به منظور ارتقای روحیه و اطمینان بخشی و هماهنگ سازی با ارائه قابلیت‌ها، ظرفیت‌ها و توانمندی‌های نظامی و تجهیزاتی از دیگر اقدامات وزارت دفاع است، افزود: در فرمایشات فرمانده معظم کل قوا این موضوع نمایان می‌شود که مسئولین کشوری نسبت به توانمندی‌های نظامی توجیه شوند؛ این کار در مجموعه ستادکل در مقطعی دنبال می‌شد و در حال حاضر وزارت دفاع این امر مهم را جزو مسئولیت‌های خود می‌داند و در قالب نمایشگاه‌هایی که برگزار و گزارش‌هایی که ارائه می‌شود، مجموعه‌های مختلف کشور را در جریان آخرین دستاوردهای نظامی و دفاعی قرار می‌دهد و با این توانمندی‌ها آشنا می‌کند.

وزیر دفاع با بیان اینکه تقویت مبانی و ارکان مدیریت سازمان به سمت خلاقیت، انعطاف پذیری، انضباط و تصمیم گیری شجاعانه و قاطعانه از دیگر اقدامات ما در وزارت دفاع بوده است، گفت: ما با انتصاب نیروهای شایسته توانستیم قدم‌های مثبتی را در مسیر به نتیجه رسیدن راهبردهای خود برداریم.

وی تاکید کرد: معماری وزارت دفاع بر پایه واقعیت انگاری خردمندانه دکترین دفاعی، امنیتی، و ماموریت محوری در حال انجام است تا پاسخگویی مناسبی را که رئیس جمهور محترم و مجلس محترم‌شورای اسلامی از وزیر دفاع انتظار دارد، داده شود و در معماری جدید یک شرایط به روز تری تدوین خواهد شد که بتواند این موضوع کاملاً محقق گردد.

امیر آشتیانی اولویت بخشی به فضا، پدافند هوایی، موشکی، پهپادی و عرصه‌های جنگ شناختی را از برنامه‌های اصلی وزارت دفاع خواند و اظهار کرد: ایجاد زیر ساخت‌ها و تقویت سامانه‌های ملی، ارتباطی، اطلاعاتی و سایبری به منظور جلوگیری از غافلگیری راهبردی و استمرار عملیات آفندی و پدافندی در فضای تهدید با هدف عمق بخشی راهبردی و به کارگیری قدرت نرم نیز از اقدامات مهمی است که توسط وزارت دفاع دنبال می‌شود که به همین منظورشبکه ملی اطلاعات و مرکز راهبردی دفاعی ودجا تشکیل شده است که به دنبال آن هستیم که این مرکز به سمت سازمان شدن حرکت کند.

وزیر دفاع از خود اتکایی، شبکه محوری، هسته دانا و شبکه توانا با هوشمند سازی سامانه، بومی سازی و توجه به ذخیره سازی راهبردی به عنوان دیگر اقدامات وزارت دفاع نام برد و افزود: ما در حال حاضر بیش از ۱۴۰۰ پروژه تحقیقاتی را با بهره وری میانگین ۸۰ درصد پیشرفت دنبال می‌کنیم. وزیر دفاع با بیان اینکه گسترش، تقویت و حمایت شبکه همکاران و شرکت‌های دانش بنیان در مسیر تحقیق، توسعه و تولید و کمک به مجموعه‌های وزارت دفاع از اولویت‌های وزارت است از تداوم فعال و پر حجم همکاری با دانش بنیان‌ها خبر داد.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 2
  • در انتظار بررسی: 4
  • غیر قابل انتشار: 2
  • IR ۱۸:۲۷ - ۱۴۰۲/۰۲/۰۹
    1 4
    زمان روحانی ما بالستیک دوربرد خرمشهر و سجیل دو رو داشتیم! در بخش پهپادی پهپاد دوربرد جت کرار و خانواده شاهدها در بخش کروز هم کروز ابومهندس سه هزار کیلومتری در بخش فضایی هم که انواع راکت های دوالجناح سیمرغ قاصد و..رو اصلا در زمان رئیسی حرکت خاصی نداشتیم جز حرف!..
    • IR ۲۳:۱۹ - ۱۴۰۲/۰۲/۰۹
      2 2
      اون همه پیشرفت لابد کشکه دیگه؟

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس